پزنده

ارزش غذایی برنج از این جهت اهمیت دارد که تقریبا در هر روز یا هفته، در برنامه غذایی ما ایرانی ها قرار دارد. ار این رو بد نیست ارزش غذایی و کالری برنج را بدانیم.

برنج سفید یکی از محصولات غذایی مهم در سبد غذایی خانوارهای ایرانی است و بر طبق آمار موجود هر ایرانی سالانه حدود ۳۵ کیلوگرم برنج مصرف می کند که این میزان برای هر نفر روزانه حدود ۹۶ گرم می شود. برنج سفید یکی از مواد غذایی مهم و یکی از قوت های اصلی مردم ایران به شمار می رود. برنج محصولی است که سرشار از خواص و ویتامین های مختلف است و به همین دلیل می توان از آن به عنوان یک ماده غذایی مقوی و کامل نام برد.

برنج سفید اگر به صورت اصولی پخت شود می تواند ارزش غذایی خود را به صورت کامل حفظ کرده و در نتیجه ویتامین های مفید مختلفی را به بدن مصرف کنندگان منتقل کند. ما در ادامه این متن به ویتامین ها و خواص سرشار برنج سفید اشاره کرده و آنها را برای شما معرفی خواهیم کرد.

ارزش غذایی برنج:

قسمت اعظم دانه برنج از هیدرات های کربن تشکیل شده است که بیشتر آن نشاسته میباشد. بعد از نشاسته مهمترین ترکیب شیمیایی برنج پروتئین آن است که حدود 7 تا 8 درصد وزن دانه را تشکیل میدهد. سایر ترکیبات دانه برنج شامل چربی ها، مواد معدنی و ویتامین ها با نسبت های مختلف میباشد. برنج سفید دارای مقادیر کمی از ویتامین A و D محلول در چربی است ولی میزان ویتامین E و B آن نسبتا زیاد است و فاقد ویتامین C میباشد.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.